Prof. Dr. Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://necmettinerbakaniho.meb.k12.tr
Adres : Esenyalı Mahallesi Necmettin Erbakan Caddesi Metehan Sokak No1
VİZYON : Bütün öğrencilerimiz kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olması, Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olması, Milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oturmuş kişiler yetiştirme. Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standartını yakalamak için gayret sarf eden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler yetiştirme.
MİSYON : Kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, çevreye duyarlı, kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakârlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim
Saatler : PAZARTESİ 9:00-16:10; SALI, ÇARŞAMBA, PERŞEMBE,CUMA 9:00-15:20
Servis :
Ulaşım : Kadıköy´den 130A, 130Ş, Kozyatağı Köprüsünden 500T, Kartal metrodan KM12 , Pendik merkezden KM13, 17B, 133T ayrıca Pendik-Tuzla minibüsleri ve Gebze-Harem minibüsleri ile Esenyalı Sapağı durağında inilerek 5 dk yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 7 km uzaklıktadır